Koof-kuskit osallistuivat aktiivisesti kovatasoisiin sarjoihin kaudella 2018. Summataanpas hieman kulunutta vuotta stätsien merkeissä.

ACRL WEC series – Assetto Corsa racing league

Autot: (GTE) Ferrari 488, Chevrolet Corvette, Porsche 911 RSR

Alusta: assetto corsa

Sarjaan osallistui runsaasti Koofilaisia ja usean tiimin voimin. Panostus oli korkealla ja tulokset olivat sen mukaiset. kauden jokainen kisa ajettiin yhtäaikaa kahdella servulla suurien osanottajamäärien takia. Koof kuskit selvisivät useasti kisaa edeltävistä karsinnoista top splittiin ja näin ollen pääsivät paremmille pisteapajille. Sarjan voittaja Lukaszek keräsi 569 pistettä.

Tulokset henk. Koht. Pisteissä:

Kimmo Leppänen:               osakilpailut 6 / sija 7 / 482p / Corvette

Janne Saari:                           osakilpailut 6 / sija 9 / 454p / Corvette

Pasi Malinen:                         osakilpailut 6 / sija 10 / 445p/ Porsche

Janne Laahanen:                   osakilpailut 6/ sija 20 / 374p / Porsche

Joonas Sauvula:                     osakilpailut 5 / sija 31 / 262p / Porsche

Temetin:                                  osakilpailut 4 / sija 36 / 198p / Ferrari

Tiimimestaruus vietiin sarjassa 1124 pisteellä (Nassau racing)

Tulokset tiimipisteissä:

KooF racing team 3 /  Saari + Leppänen:             Sija 3 / 936p

KooF racing team 1 / Malinen + Laahanen.        Sija 5 / 819p

Finnish simracing unitedin season 3

Auto: Taatus fa01

alusta: Assetto corsa (PC)

Petri Pylkki ajoi täyden kauden ja sijoittui hienosti kuudenneksi. Paras sijoitus Petrille tuli kauden viimeisessä kisassa, jossa hän ajoi toiseksi. Myös Kimmo Leppänen ja Janne Saari saalistivat pisteitä sarjassa. Heillä Kausi jäi kuitenkin tyngäksi ACRL sarjan päällekkäisyyksien takia.  Kauden voitti fisun Matias Vitikainen 225 pisteellä.

alusta: iracing

Sarjaan osallistui KooFilaisista Ari Ilves, osallistuen kaikkin kauden seitsemään osakilpailuun. Ari keräsi näissä hienosti 87 pistettä ja tuli kokonaispisteissä sijalle 12. Kauden vei nimiinsä Antti Ahola (vendaval simracing) 356 pisteellä.